ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H Citiwave Systems Ε.Π.Ε. συμμορφούμενη προς τις διατάξεις του Ν. 3471/2006 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, του Ν. 2472/1997, του ΠΔ 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000 (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), αποκλειστικά για λόγους ασφαλείας, διατηρεί γνωστοποιημένο νομίμως αρχείο μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των χρηστών, τα οποία επεξεργάζεται νομίμως, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 58433/07.11.2007 γνωστοποίηση προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα επεξεργαζόμενα στοιχεία, κοινοποιούνται στην Yuboto Ltd από τους επισκέπτες/χρήστες, μέσω του δικτυακού τόπου, και στα πλαίσια των παρεχομένων μέσω αυτού υπηρεσιών κι αφορούν στο ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, στοιχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας, την ηλεκτρονική διεύθυνση, τη διεύθυνση του παρόχου σύνδεσης (IP), τα στοιχεία που λαμβάνει η Citiwave Systems Ε.Π.Ε. από τους χρήστες των υπηρεσιών, όπως αυτά παρέχονται μέσω του δικτυακού τόπου, ενδεικτικά, τους αριθμούς τηλεφώνου των παραληπτών. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της Citiwave Systems Ε.Π.Ε. υπόκειται στους όρους του παρόντος άρθρου καθώς και στις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε.

Η Citiwave Systems Ε.Π.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 2472/1997 και την Οδηγία 1/2005 της ΑΠΔΠΧ, λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας μετά το πέρας της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση του σκοπού της επεξεργασίας ή γενικότερα της περιόδου τήρησης των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το άρθρο 4§1δ του Ν. 2472/1997.

H Citiwave Systems Ε.Π.Ε. παρέχει το δικαίωμα στους επισκέπτες/χρήστες να αιτηθούν τη διαγραφή, διόρθωση κι ενημέρωση επί των προσωπικών τους δεδομένων, την αδρανοποίηση της εγγραφής και τους λογαριασμού τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, υποβάλλοντας εγγράφως σχετικό αίτημα στους διαχειριστές του ιστοτόπου.

Η Citiwave Systems Ε.Π.Ε. δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών σε κανένα τρίτο φορέα. H Citiwave Systems Ε.Π.Ε. δύναται να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων. Στην περίπτωση αυτή η Citiwave Systems Ε.Π.Ε. ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές προκειμένου να αποστείλει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου έντυπα ή άλλη αλληλογραφία, δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις ηλεκτρονικώς, ή/και να παραδίδει προϊόντα ή βραβεία.

Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Yuboto Ltd καθίσταται απολύτως απαραίτητη για την υλοποίηση των υπηρεσιών που παρέχονται στους χρήστες υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Citiwave Systems Ε.Π.Ε. έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του δικτυακού τόπου καταθέτουν σε αυτό, στο βαθμό που είναι απόλυτα απαραίτητο για την παροχή υποστήριξης προς τον δικτυακό τόπο.

Σε συμμόρφωση με τις σχετικές διατάξεις του νόμου, επιτάσσεται η κοινοποίηση των εν λόγω δεδομένων, προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και διοικητικές Αρχές μετά από νόμιμο αίτημά τους.

Η Citiwave Systems Ε.Π.Ε. δεν φέρει, έναντι των χρηστών, ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους, μέσα από τις σελίδες του δικτυακού τόπου προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.